Entries by inovaconsulting

AQUAPHARM, e para barnatore dhe kozmetikë e certifikuar në Kosovë me ISO 9001

AQUAPHARM, farmaci dhe kozmetikë e njohur në qytetin e Gjakovës, bëhet e vetmja barnatore në Kosovë e certifikuar me standardin e mirënjohur ndërkombëtar të cilësisë ISO 9001:2015. Pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Cilësisë në AQUAPHARM, me sukses është certifikuar dhe […]

MONTING certifikohet me sukses me ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

30/04/2019 Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se pas një  pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Integruar të Cilësisë, Mjedisit dhe Sigurisë në Punë në MONTING, javë më parë  Monting me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me […]

BUKA Bakery certifikohet me sukses me ISO 9001:2015 dhe HACCP

14.01.2019 Në Dhjetor 2018 pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Cilësisë dhe atij të sigurisë ushqimore HACCP në KOSOVA FOODS – BUKA Bakery, pjesë e Meridian Corporation  me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese […]

Participating in 2018 Annual Meeting and CMC International Conference of Management Consultancy in Milan

16-17 & 18-19.10.2018 Together with Jehona Lluka, Participating on behalf of Business Consultants Council – BCC in the 2018 Annual Meeting 16-17 October and 6th CMC International Conference of Management Consultancy in Milan, Italy between 18 to 19 October. The theme of the Conference focuses on “Making a Sustainable World”, leveraging creative thinking, digital revolution […]

Butrint Batalli – completed CMC-Global ISO 20700:2017 Guidelines for Management Consultancy Services Training in Milan, Italy

15.10.2018 Millano, Itali Pas pjesëmarrjes këtë javë në trajnimin “ISO 20700:2017 Udhëzimet për Shërbimet e Konsulencës Menaxheriale” të organizuar nga ICMCI / CMC-Global në Milano – Itali, Partneri Menaxhues i INOVA Consulting z. Butrint Batalli ka marr titullin e Trainerit të Akredituar. Me këtë përcaktim tani e tutje ne në Kosovë mund të ofrojmë trajnimin […]

CREATIVE certifikohet me sukses me ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

08/10/2018 Pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Integruar të Cilësisë, Mjedisit dhe Sigurisë në Punë në CREATIVE, javë më parë  Creative me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me renome botërore TUV Austria. Me kënaqësi […]

Video promovuese për CMC nga BCC

04/10/2018 Video promovuese për CMC (Certified Management Consultant) – Konsulent Menaxherial i Certifikuar sipas skemës ndërkombëtare të certifikimit nga #ICMCI dhe #BCC (Këshilli i Konsulentëve të Kosovës). Butrint Batalli, CEO i INOVA Consulting dhe Konsulent i certifikuar me CMC së bashku me kolegët e tij nga BCC shpjegon rëndësinë e dhe vlerat e markës CMC në sektorin e konsulencës […]

Meet our CMC team of trainers – BCC

03/10/2018 Meet our CMC® team of trainers!  Butrint Batalli, Kujtim Dobruna,  Viola Stefa, Rinor Gjonbalaj, Arben Ymeraga,  Vjosa Haxhidauti Mullatahiri and Leke Zogaj. Trainimi i radhes nga BCC per CMC (Konsulent Menaxherial të Certifikuar) do të mbahet prej 04-06/10/2018 në Prishtinë.  

INOVA Consulting ne emisionin televiziv Start-up te RTV21

01/10/2018 Në emisionin “Start up”, të Televizionit 21, me temën ”Plotësimi i standardeve nga bizneset” Pjesëmarrës: Butrint Batalli (CEO i INOVA Consulting dhe anëtar bordi në BCC) si dhe Hafiz Gara (ASK), Myesere Hoxha (Sigma BMC), Fitim Rama (PECB) dhe Eta Morina (Hidroing) Më poshtë e keni linkun e emisionit. Shikim të këndshëm.

full membership of ICMCI to BCC

21/09/2018 Granted Friday to BCC ”On behalf of ICMCI’s Board members, we have the pleasure to inform you that ICMCI has granted full membership of ICMCI to BCC with immediate effect from 18 September, 2018”. It’s official📈 thank you BERZH Këshilla për Biznese të Vogla në Kosovë – EBRD.