INOVA Consulting ne emisionin televiziv Start-up te RTV21

01/10/2018

Në emisionin “Start up”, të Televizionit 21, me temën ”Plotësimi i standardeve nga bizneset”
Pjesëmarrës:
Butrint Batalli (CEO i INOVA Consulting dhe anëtar bordi në BCC) si dhe
Hafiz Gara (ASK), Myesere Hoxha (Sigma BMC), Fitim Rama (PECB) dhe Eta Morina (Hidroing)

Më poshtë e keni linkun e emisionit. Shikim të këndshëm.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply