AQUAPHARM, e para barnatore dhe kozmetikë e certifikuar në Kosovë me ISO 9001

AQUAPHARM, farmaci dhe kozmetikë e njohur në qytetin e Gjakovës, bëhet e vetmja barnatore në Kosovë e certifikuar me standardin e mirënjohur ndërkombëtar të cilësisë ISO 9001:2015.

Pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Cilësisë në AQUAPHARM, me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me renome ndërkombëtare TUV Austria.

Vlenë të cekët se AQUAPHARM ka arritur që për një kohë shumë të shkurtë të bëhet sinonim i cilësisë së lartë dhe zgjedhja juaj më e mirë për kujdesin ndaj shëndetit dhe bukurisë në Kosovë.

Aquapharm është e certifikuar me ISO 9001 për fushëveprimtarinë e mëposhtme:

Shitjen, ofrimin dhe furnizimin e

-Produkteve farmaceutike

-Produkteve dhe pajisjeve medicinale

-Produkteve ortopedike

-Bio produkteve

-Kozmetikë dhe produkteve të kujdesit të bukurisë

Përgëzojmë ekipin e farmacisteve dhe punonjësve të estetikes në AQUAPHARM për rezultatet e arritura, për punën e palodhshme dhe përkushtimin në cilësi.

INOVA Consulting mbështetës i fuqishëm i komunitetit të biznesit.
Mendo cilësinë e shërbimit, zgjedh INOVA Consulting.

MONTING certifikohet me sukses me ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

30/04/2019

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se pas një  pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Integruar të Cilësisë, Mjedisit dhe Sigurisë në Punë në MONTING, javë më parë  Monting me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me renome botërore TUV Austria.
Me kënaqësi ju informojmë se klienti dhe bashkëpunëtori ynë MONTING nga Prishtina ka certifikuar sistemin e integruar të saj në përputhje me PAS 99:2012, sistemin e cilësisë sipas ISO 9001:2015, sistemin mjedisor ISO 14001:2015 dhe sistemin e sigurisë dhe shëndetit në punë sipas OHSAS 18001:2007.

Vlenë të cekët se MONTING është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të instalimit, mirëmbajtjes dhe rehabilitimit të pajisjeve për tension të ulët, tension të mesëm dhe tension të lartë deri në 400kV për projektet në sektorin e energjisë; si dhe
Prodhimin e shtëpizave metalike për trafostacione distributive, panelet për tension të ulët, panelet për ngrohje dhe për hidrantët.

Përgëzojmë ekipin e MONTING për rezultatet e arritura, për punën e palodhshme dhe përkushtimin në cilësi.

INOVA Consulting mbështetës i fuqishëm i komunitetit të biznesit.
Mendo cilësinë e shërbimit, zgjedh INOVA Consulting.

www.monting-ks.com

BUKA Bakery certifikohet me sukses me ISO 9001:2015 dhe HACCP

14.01.2019

Në Dhjetor 2018 pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Cilësisë dhe atij të sigurisë ushqimore HACCP në KOSOVA FOODS – BUKA Bakery, pjesë e Meridian Corporation  me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me renome ndërkombëtare TUV Austria.
Me kënaqësi ju informojmë se klienti dhe bashkëpunëtori ynë BUKA Bakery nga Prishtina ka certifikuar sistemin e cilësisë sipas ISO 9001:2015, si dhe sistemin e sigurisë ushqimore HACCP. Përmes HACCP, BUKA ka ngritur sistemin e sofistikuar të identifikimit dhe vlerësimit të rreziqeve shëndetësore në të gjitha fazat e procesit të prodhimit, përpunimit dhe shpërndarjes së ushqimeve, duke ofruar produkte të bukës të standardeve më të larta botërore.

Vlenë të cekët se BUKA Bakery ka arritur që për një kohë shumë të shkurtë të bëhet sinonim i cilësisë së lartë të bukës në Kosovë. Bazuar në receta dhe standarde gjermane, Buka Bakery ofron llojllojshmëri pa aditiv me përmbajtje të shëndetshme dhe shumë të shijshme të tilla si: bukë, pjekurina, sandwichë dhe ëmbëlsira të ndryshme.

Përgëzojmë ekipin e KOSOVA FOODS – BUKA Bakery për rezultatet e arritura, për punën e palodhshme dhe përkushtimin në cilësi.

INOVA Consulting mbështetës i fuqishëm i komunitetit të biznesit.
Mendo cilësinë e shërbimit, zgjedh INOVA Consulting.

1-8

buka
buka 2