Video promovuese për CMC nga BCC

04/10/2018

Video promovuese për CMC (Certified Management Consultant) – Konsulent Menaxherial i Certifikuar sipas skemës ndërkombëtare të certifikimit nga #ICMCI dhe #BCC (Këshilli i Konsulentëve të Kosovës).

Butrint Batalli, CEO i INOVA Consulting dhe Konsulent i certifikuar me CMC së bashku me kolegët e tij nga BCC shpjegon rëndësinë e dhe vlerat e markës CMC në sektorin e konsulencës menaxheriale.
——————
Promotional video for CMC – Certified Management Consultant under the international certification scheme from #ICMCI and #BCC (Kosova Business Consultants Council).

Butrint Batalli, CEO of INOVA Consulting and Certified Consultant with CMC along with his colleagues from BCC, explains the importance and benefits of CMC designation in the management consulting sector.

Meet our CMC team of trainers – BCC

03/10/2018

Meet our CMC® team of trainers! 

Butrint Batalli,

Kujtim Dobruna

Viola Stefa,

Rinor Gjonbalaj,

Arben Ymeraga

Vjosa Haxhidauti Mullatahiri and

Leke Zogaj.

Trainimi i radhes nga BCC per CMC (Konsulent Menaxherial të Certifikuar) do të mbahet prej 04-06/10/2018 në Prishtinë.

cmc

INOVA Consulting ne emisionin televiziv Start-up te RTV21

01/10/2018

Në emisionin “Start up”, të Televizionit 21, me temën ”Plotësimi i standardeve nga bizneset”
Pjesëmarrës:
Butrint Batalli (CEO i INOVA Consulting dhe anëtar bordi në BCC) si dhe
Hafiz Gara (ASK), Myesere Hoxha (Sigma BMC), Fitim Rama (PECB) dhe Eta Morina (Hidroing)

Më poshtë e keni linkun e emisionit. Shikim të këndshëm.