Entries by inovaconsulting

Eskavatori certifikohet me sukses me ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Pas një pune të suksesshme të konsulencës së ofruar nga ekipi i ekspertëve të INOVA Consulting në ngritjen e Sistemit të Integruar të Cilësisë, Mjedisit dhe Sigurisë në Punë në ESKAVATORI, gjatë këtyre ditëve Eskavatori me sukses është certifikuar dhe ka kaluar auditimin e jashtëm nga Trupa Certifikuese me renome botërore TUV Austria. Me kënaqësi […]

INOVA – Plastic Pipe Industry auditoj me sukses Sistemin e saj të Integruar

Kemi kënaqësinë të ju njoftojmë se INOVA – Plastic Pipe Industry – Industria e Gypave të Plastikës në Gjakovë pas ri-certifikimit të suksesshëm të Sistemit të saj të Integruar gjatë vitit të kaluar, me sukses kaloj auditimin vjetor mbikëqyrës nga Trupa Certifikuese me renome botërore TUV Austria. Vlen të përmendet që INOVA është kompania e parë prodhuese […]

Youth Talk me Butrint Batallin

18/03/2018 Motivim, frymezim, udhezim. Youth Talk ju fton te perjetoni nga keto tri elementet e domosdoshme per sukses. Kesaj rradhe te ftuar kemi zt. Butrint Batalli Kur: E diele, ora 13:00, 18 Mars 2018 Ku: Hapesira bashkepunuese e KVRL-GjK Butrinti Batalli është i certifikuar si Konsulent Menaxherial CMC (Certified Management Consultants) si dhe Menaxher i […]

Seminari për Gratë Ndërmarrëse “Si të menaxhoni burimet njerëzore dhe markën“ nga Inova Consulting

Në ditën ndërkombëtare të gruas 8 Marsin, CEO ynë Butrint Batalli ligjeroj në Seminarin për Gratë Ndërmarrëse me temën “Si të menaxhoni burimet njerëzore dhe markën“ të organizuar nga TEB Sh.A. dhe BERZH, pjesë e programit të përkrahjes së grave në biznes. Ne në INOVA Consulting falenderojmë BERZH, TEB Sh.A. dhe Frankfurt School of Management […]

RTV21 Emisioni – Roli i konsulentëve në Zhvillimin e Sektorit Privat

  Roli i konsulentëve në Zhvillimin e Sektorit Privat. (sa të nevojshme janë shërbimet e konsulencës menaxheriale. Rendesia e CMC – Konsulences Menaxheriale të Certifikuar. dhe rreth profesionit të konsulencës) Pjesëmarrësit: Butrint Batalli (CEO i INOVA Consulting dhe anëtar bordi në BCC) Leonora Kusari nga banka BERZH (përkrahja e ndërmarrësve dhe kompanive konsulente) Jehona Lluka […]