Seminari për Gratë Ndërmarrëse “Si të menaxhoni burimet njerëzore dhe markën“ nga Inova Consulting

Në ditën ndërkombëtare të gruas 8 Marsin, CEO ynë Butrint Batalli ligjeroj në Seminarin për Gratë Ndërmarrëse me temën “Si të menaxhoni burimet njerëzore dhe markën“ të organizuar nga TEB Sh.A. dhe BERZH, pjesë e programit të përkrahjes së grave në biznes.

Ne në INOVA Consulting falenderojmë BERZH, TEB Sh.A. dhe Frankfurt School of Management për bashkëpunimin.

Gëzuar dhe urime festën të gjitha grave.

8 Mars_3

8 Mars

8 Mars_2

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply