RTV21 Emisioni – Roli i konsulentëve në Zhvillimin e Sektorit Privat

 

Roli i konsulentëve në Zhvillimin e Sektorit Privat.
(sa të nevojshme janë shërbimet e konsulencës menaxheriale. Rendesia e CMC – Konsulences Menaxheriale të Certifikuar.
dhe rreth profesionit të konsulencës)

Pjesëmarrësit:

Butrint Batalli (CEO i INOVA Consulting dhe anëtar bordi në BCC)

Leonora Kusari nga banka BERZH (përkrahja e ndërmarrësve dhe kompanive konsulente)

Jehona Lluka nga Business Consultants Council – BCC (roli i shoqatës, shërbimet që ofron kjo shoqatē/certifikimet)

Viola Haxhillazi nga MAZARS Kosova dhe Shqipëria (bashkepunimi/sfidat e tregut të Kosovës & Shqiperisë)

Ekrem Qerreti–Biznes Private LTS Kosovo
(përfitimet nga shërbimet e konsulences)

50 replies

Trackbacks & Pingbacks

 1. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 5. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 7. … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 8. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 9. slotjili says:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 63837 additional Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 10. … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 11. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 12. … [Trackback]

  […] Find More on to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 13. … [Trackback]

  […] Read More here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 14. … [Trackback]

  […] Information on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 15. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 16. … [Trackback]

  […] Info to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 17. betwinner mx says:

  … [Trackback]

  […] Here you can find 50245 more Info on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 18. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 19. … [Trackback]

  […] Find More Information here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 20. … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 21. … [Trackback]

  […] Find More on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 22. … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 23. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 24. SIAM855 says:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 25. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 26. goatpg says:

  … [Trackback]

  […] Find More to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 27. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 28. hizeed says:

  … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 29. … [Trackback]

  […] Read More Information here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 30. … [Trackback]

  […] Here you will find 28133 additional Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 31. ks says:

  … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 32. Relx says:

  … [Trackback]

  […] Read More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 33. superkaya88 says:

  … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 34. pgslot says:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 35. … [Trackback]

  […] There you can find 564 more Info to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 36. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 37. … [Trackback]

  […] Find More here on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 38. Kurve Max says:

  … [Trackback]

  […] Read More here on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 39. … [Trackback]

  […] There you will find 52722 more Information on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 40. slot gacor says:

  … [Trackback]

  […] There you can find 180 more Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 41. mejaqq says:

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 42. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 43. slot says:

  … [Trackback]

  […] Read More Info here to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 44. … [Trackback]

  […] Information to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 45. … [Trackback]

  […] Read More Information here on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 46. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 47. … [Trackback]

  […] Info on that Topic: inovaconsulting.eu/2018/02/05/265/ […]

 48. Buy Backlinks

  zghcpjnym glvgc obyfytr whqn jotnamxsplbmnlg

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply